Dierenarts Vanhaelen Pascal, uw dierenarts in Ganshoren

+32 2 427 31 82

Uw dierenarts in Ganshoren

Uw huisdier verdient de beste zorg

Een dier in huis is heerlijk: u krijgt volop knuffels, vriendschap en genegenheid. In ruil waakt u over het welzijn van uw dier, en omringt u het met de beste zorg. Merkt u een verminderde eetlust op bij uw viervoetige vriend? Breng hem dan zonder aarzelen naar dierenkliniek Vanhaelen Pascal, op de Jettelaan in Ganshoren. Hier krijgt uw huisdier medische zorg van de beste kwaliteit. Zo is het in een mum van tijd weer helemaal kiplekker.

Honden, katten en andere gezelschapsdieren

Ons medisch kabinet bevindt zich op de Jettelaan in Ganshoren. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u er zonder afspraak terecht tussen 17 en 19 uur. En op zaterdag van 10 tot 12 uur. Op alle andere momenten krijgt u een warm onthaal op afspraak. We verlenen al 25 jaar alle gewone medische zorg aan honden en katten. En ook aan vogels, knaagdieren en zelfs reptielen. Ons doel? Uw dier zo snel mogelijk weer op de poot helpen.

Contacteer ons

Ligt uw dier er maar slapjes bij? En wilt u deskundig advies van een gekwalificeerde dierenarts?

Rep u dan naar Vanhaelen Pascal (inschrijvingsnummer Orde der Dierenartsen: 2071) in Ganshoren. We staan de klok rond telefonisch tot uw beschikking.

En leggen ook huisbezoeken af.